Sinds 2010 begeleid ik, onder meer als bemiddelaar en coach, ouders met hun gezin bij scheiding en in conflictsituaties. 

Sinds 2016 werk ik als Talentencoach. Met het Talentenspel is het mogelijk om op creatieve wijze eraan te werken dat jij alle talenten die je in je hebt, gaat benutten en gaat inzetten in je leven. Zodat je meer voldoening en balans krijgt in je leven.

Ook kun je samen met je partner, en/of met je gezin verkennen hoe jullie het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Vaak heb ik van deelnemers gehoord dat zij het van onschatbare waarde vinden wat hun deelname aan het Talentenspel voor zichzelf en hun familieleden/partners heeft betekend. Zij hebben hebben geleerd elkaar op een heel andere manier te bekijken en elkaar om die reden nog betere leren begrijpen. (Familie-/Partner-)relaties zijn hierdoor verdiept. 

 

Daarnaast begeleid ik sinds 2011, onder meer als bemiddelaar en coach, slachtoffers en daders.

Vergeving kan bij deze gesprekken een leidend thema zijn. 

Ook in familierelaties, in contacten met vrienden of anderssoortige relaties kan vergeving een rol spelen. Ik heb ervaren dat vergeving voor veel mensen een belangrijke stap kan zijn om weer verder te kunnen met het leven. Bekijk onder het kopje vergevingscoaching wat een vergevingssessie kan brengen.